Hesteejendomme - Loberg Bolig
Søndre Allé 49
4600 Køge

Tlf: 5663 4949

Email:post@lobergbolig.dk

Åbningstider
Mandag - Torsdag fra kl. 10-16
Fredag Efter Aftale
Lørdag Lukket
Søndag Efter Aftale

Hanna Loberg
Indehaver
Ejendomsmægler & Cand.Agro, MDE

Ejendomsmægler Hanna Loberg


Vi har flere spændende ejendomme i "skuffen"

Få indsigt I det ”hemmelige” boligmarked!

Er du køber og ønsker du en speciel ejendom?
Skuffesager er ejendomme, som ikke bliver annonceret på internettet herunder boligsiden, Boliga og Facebook. Dvs. at disse sager ikke bliver synliggjort på internettet med adresse, billeder eller andre oplysninger, som kan være istrid med sælgers interesser.

Der kan være flere årsager til, at sælger af en ejendom ønsker at benytte sig af et ”diskret salg”. Som ejendomsmægler foretrækker vi selvfølgelig, at alle ejendomme der er til salg, er synlige for alle, men samtidigt respekterer vi vores kunders ønsker. Hos LobergBolig har vi derfor flere ejendomme liggende i ”skuffen”, som kun venter på den helt rette køber.

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores skuffesager. Vi trækker skuffen ud så snart vi har hørt om netop dine/Jeres ønsker for en fremtidig drømmeejendom. Hvad end om dette måtte være en villa, landejendom eller hesteejendom.

Er du sælger og ønsker et diskret salg?
Kontakt os, vi har en række kunder stående på vores kundeliste, som måske er interesseret i netop din ejendom. Vi behandler alle dine oplysninger med stor omhu. Vi sørger selvfølgelig for at udvælge potentielle købere inden fremvisning af din ejendom. Tillid er et nøgleord. Lad os mødes for en uforpligtende snak omkring Jeres ejendom, så vi i samarbejde kan finde den helt rette løsning for netop Jeres boligsalg.

Vi ser frem til at høre fra Jer.

Med venlig hilsen

LobergBolig ApSHesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49, 4600 Køge