Kort Plantegning

Vordingborgvej 481 - 4683 Rønnede

sag:2037LAND

Pris: 3.995.000 kr.

Adresse
Vordingborgvej 481
4683 Rønnede
KommuneFaxe
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal182 m2
Grundareal4.000 m2
Udhusareal96 m2
Garageareal40 m2
Etager2
Stuer2
Værelser7
Byggeår/Ombygget1885/2004
Energimærke
Økonomi
Kontantpris3.995.000 kr.
Brutto15.554 kr.
Netto13.847 kr.
Årligt ejerudgift33.972 kr.
Månedlig ejerudgift2.831 kr.
Velkommen til "Rønnegården", som er en yndig trelænget bindingsværkejendom beliggende for enden af en lukket grusvej. Vi er under 5 minutter fra Dalby og Rønnede med indkøbsmuligheder og skoler samt motorvejstilkørslen. Dejligt beliggende med marker og natur omkring. Tæt på skov og Faxe Kalkbrud.

Her bliver I mødt af en yderst charmerende ejendom fra 1885 med bindingsværk i flot og velholdt stand med mange muligheder. Ved ankomst til ejendommen er der holdeplads samt garage, hvor bilen kan parkeres. Bygningerne omkranser en meget flot og hyggelig gårdsplads belagt med sten med plads til diverse hyggekroge, hvor solen rigtig kan nydes. Fra gårdspladsen er der adgang til længerne samt stuehuset.

Indenfor i stuehuset er der entré med vindfang. Herfra er der videre adgang til ældre køkken med viktuialierum samt hyggelig spiseafdeling belagt med fliser og synlige bjælker. Fra køkkenet/spisestuen er der adgang til husets ældre badeværelse med toilet og brus. I den anden del af stueplanen finder vi en stor hyggelig stue med fliser og synlige bjælker samt brændeovn. Fra stuen kommer man videre ud til udestuen med gulvvarme, som er virkelig flot og imponerende med loft til kip og store vinduespartier samt ovenlysvinduer. Udestuen er samlingspunktet, når familien og vennerne kommer på besøg. På første salen finder vi boligens to store værelser samt repos. Begge værelser har udgang til terrasse. Her er der tale om to pæne og lyse værelser. I husets øvrige to længer, som hænger sammen, finder vi bl.a. et stort gildestue med loft til kip og et fantastisk lysindfald via ovenlysvinduer. Endvidere er her to disponible rum med bl.a. adgang til loftrum og et rum med barstue. Derudover finder vi i den sidste del af længen et stort værksted perfekt til "Gør-det-selv" projekter.

Haven er på i alt 4.000 m2 med store træer omkring, hvilket gør den helt ugeneret fra omverdenen. Haven er fin med god plads til at børnene løbe og lege, men stadigvæk overskuelig og tilpas at holde.

Vi glæder os til at vise Jer Vordingborgvej 481.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge