Kort Billeder

Arnøjevej 19 - 4660 Store Heddinge

sag:2076LAND

Pris: 3.500.000 kr.

Adresse
Arnøjevej 19
4660 Store Heddinge
KommuneStevns
Ejendomsdata
TypeVilla
Boligareal143 m2
Grundareal6.043 m2
Udhusareal19 m2
Etager2
Stuer2
Værelser6
Byggeår/Ombygget1887/1997
Energimærke
Økonomi
Kontantpris3.500.000 kr.
Brutto13.637 kr.
Netto12.127 kr.
Årligt ejerudgift28.536 kr.
Månedlig ejerudgift2.378 kr.
Flot og gennemrenoveret villa med energimærke A ved navn "Frigaard" beliggende helt ugeneret for enden af en blind vej. Her kommer du til at bo i naturskønne omgivelser med fantastisk udsigt udover marker, så langt øjet rækker. Herfra er der kun mellem 5 - 10 min. i bil til Hårlev, Hellested og Store Heddinge, hvor der både er skole, indkøb og off. transport. Turen til Køge kan klares på under halv time, og det tager ca. en time til København, hvis man arbejder herinde.

Ved ankomst til ejendommen bliver man mødt af et flot og præsentabelt stuehus med sort glaserede tegltag med dertil gode parkeringsforhold. Selve stuehuset er totalt istandsat, og byder på i alt 143 m2 fordelt over 2 gode plan. Indenfor er der entré med bryggers. Videre ind er der et lækkert køkken med hårde hvidevarer i åbent forbindelse med dobbelt stue. Herudover er der ét værelse/kontor samt et flot badeværelse i stueetagen. På første salen findes 3 gode værelser, hvoraf det ene værelse indeholder eget toilet. Første salen er med fritliggende bjælker og loft til kip. Uanset hvor man befinder sig i huset er der en formidabel udsigt udover markerne og omgivelserne. Der er gulvvarme i hele stuehuset. Ejendommen har et fantastisk flot energimærke (A2010).

Til ejendommen hører diverse gode udhusbygninger fx et stort garageanlæg med automatisk port. Bygningen er genopført i 2016, hvilket ikke fremgår af BBR. Bygningen er ideel til den lille håndværker eller til hobbybrug. Derudover er der værksted med fyrrum, hvor anlægget til jordvarmen også er placeret. Sidste bygning har mange funktioner. En del af bygningen er indrettet som gildesal med barområde med god plads til større fester og arrangementer. Den anden halvdel består af opbevaringsplads med et stort loftrum samt overdækket areal. Facaden trænger til en kærlig hånd.

Grunden er på i alt 6.043 m2, og byder på en særdeles hyggelig have med god plads til børneleg, og at hele familien kan være samlet. Herudover er her en kæmpe træterrasse, som man kun kan drømme om, hvorfra der er direkte udgang fra køkken.

En helt igennem lækker ejendom, som vi vil glæde os til at fremvise til dig.
Hesteejendomme & Loberg Bolig Aps
Søndre Allé 49
4600 Køge